Кирил Десподов грабна призна за най-добър играч през август


Кирил Десподов грабна призна за най-добър играч през август
Снимка: БГНЕС

1105 0

Футболистът на ЦСКА Кирил Десподов бе избран за играч номер 1 на месец август.  Десподов печели наградата с 10 гласа от общо 20 треньори, които са дали своя вот. Трети е Петър Атанасов от (Ботев Враца). 

"По-скромно е по-добре. Мисля, че колкото по-малко се пише за теб, толкова е по-добре. Не мисля, че някой завижда на някой в ЦСКА, играем заедно, едно семейство сме. За мен не е важно да стана голмайстор, а с голове и асистенции да помогна на отбора да спечели трофей. Аз съм крило, а не централен нападател. Има кой да вкарва, аз ще му помагам и подавам, колкото мога", сподели Десподов при награждаването си. 

"Всички знаем, че ни очаква тежък мач срещу Черно море. Те са добър отбор, но ние имаме план как да победим", заяви още футболистът на "червените", като благодари за шанса за да играе за националния отбор на България. Той започна титуляр в двубоите срещу Словения и Н0првегия. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички