Кирил Десподов: Левски са ми "любимци", обичам да им вкарвам


Кирил Десподов: Левски са ми "любимци", обичам да им вкарвам
Снимка: Getty Images/Guliver

1431 0

"При мен емоциите са малко по-специални, защото на мен Левски са ми „любимци”. Обичам да им вкарвам голове, като се надявам на 4-ти март отново да зарадвам феновете на ЦСКА и да победим Левски". Това заяви футболистът на ЦСКА Кирил Десподов за емоциите от наближаващото Вечно дерби със "сините" пред официалния сайт на "червените".

"Беше много важно за нас да победим Черно море, защото знаехме, че ще бъде много тежък мач. Всички искахме много да победим и в крайна сметка го направихме",

сподели нападателят за важността от победата, която „армейците постигнаха над Черно море с 2:0 в 20-ия кръг на Първа лига.

"В ЦСКА в момента има много голям колектив и всички ще го видят на терена. Ние всички сме един юмрук”, коментира още той, за настроението между футболистите от "Българска армия".

„Знам, че това ще е моя сезон в ЦСКА. Ще сграбча шанса си и се надявам да направя един много силен сезон. Аз съм тук от около 6 месеца и виждам какво означава ЦСКА. Феновете са страхотни и се изисква максимума. Когато чуеш тази велика публика да скандира, няма как просто да се разхождаш по терена".

За предстоящото гостуване на „армейците” в Стара Загора в мач от 21-ия кръг на първенството, Десподов каза: „Отиваме да се борим до последно, защото знаем, че пак ще бъде труден мач за нас. Берое са добър отбор, но ние отиваме само и единствено за победа".

„Очаквам да завършим сезона положително и да не спираме да играем добре. Искам да сме задължително пред Левски в класирането, и да се докажа, като титуляр в ЦСКА. Да печеля купи и титли, а след това може и трансфер в Европа”, сподели Десподов за финал, относно целите на „армейците” в шампионата, както и неговите лични амбиции с червената фланелка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички