Каранга с космическа заплата в китайския си отбор


Каранга с космическа заплата в китайския си отбор
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4096 0

Нападателят Фернандо Каранга ще получава изключително висока заплата в китайския Хенан. Според запознати месечното му възнаграждение там ще е близо 100 000 долара или заплата, многократно по-висока от тази, която е взимал на "Армията". Подобна сума е напълно стандартна в китайското първенство за чужденци, които не са реномирани в световен план, пише "Тема Спорт".

Отделно по контракта на Каранга с Хенан ще има и редица тлъсти бонуси при определени постижения. Агентът на играча - Андерсон Насрала, обяви, че Каранга се е разбрал с Хенан за 3-годишен контракт.

Тарторът на Сектор Г Иван Велчев също коментира заплатата на Каранга в социалните мрежи: "Искам да ми обясните как се задържа футболист, като не иска да играе за отбора, отказва да тренира и започва да върши... Как точно да стане, след като отива в Китай на 50-60 хиляди долара заплата. Или да остане от любов към феновете?!", написа Велчев във Facebook.

ЦСКА ще получи над 6 милиона лева по сделката за бразилеца. Според някои източници "червените" ще приберат 3,5 милиона евро с бонусите. При всички положения средствата, които ще постъпят в касата на клуба, ще са над 6 милиона лева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички