Каранга е категоричен: Няма значение колко вкарвам, а дали ще станем шампиони


Каранга е категоричен: Няма значение колко вкарвам, а дали ще станем шампиони

1005 0

Фернандо Каранга беше обявен за играч №1 в Първа лига за юли. Нападателят започна много силно сезона за ЦСКА и се очертава като големият лидер на "червените" в опита им да спечелят шампионската титла, която от 6 години насам е в полза на Лудогорец.

"Искам да благодаря на всички за вота. Моята цел и желание е да продължа по същия път и да помогна за успехите на отбора, и естествено да стана шампион с ЦСКА”, заяви Фернандо Каранга при получаването на приза в "Пресклуб България".

"Винаги съм настроен позитивно, че ще си изпълня желанието. Може и да съм го казал (бел. ред. - че ще вкара поне 20 гола през сезона), но не съм човек, който обича да се хвали какво ще прави. Може да са 20, може и повече. Когато ми се предостави възможност, опитвам да реализирам, а накрая на шампионата ще броим головете. Ще се радвам да съм голмайстор на първенството, а най-важното е да станем шампиони".

За съперниците Лудогорец и Левски, футболистът на ЦСКА коментира: „Това са едни много силни отбори, но ЦСКА знае как да играе срещу този отбори на терена. Нашата цел е така да работим и да се представяме, че да ги побеждаваме".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички