Каранга даде сериозно обещание на феновете за 70-та годишнина на ЦСКА (ВИДЕО)


Каранга даде сериозно обещание на феновете за 70-та годишнина на ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

1289 0

Голмайсторът на ЦСКА - Фернандо Каранга, даде интервю пред официалния сайт на отбора, в което разкри неговите амбиции и каква е обстановката в клуба.

Бразилецът е на мнение, че с головете всичко ще си дойде на мястото. Трябва отборът да започне да бележи попадения, а с тях ще дойдат и точките.

Каранга заяви, че през миналия сезон отборът е завършил по-добре, отколкото е стартирал, и сега трябва да се следва възходящата линия.

Южноамериканецът вярва, че на новите футболисти им трябва още малко време за адаптация, за да могат съвсем скоро да покажат потенциала си.

“Не обичам да говоря за головата си сметка. Най-важното е да се раздавам на терена и да помагам на отбора. Разбира се, всички ние искаме да спечелим титлата и да зарадваме феновете за 70-годишния юбилей. Това не е само моя цел, а на всички нас, които сме част от отбора. Ще направим всичко по силите си, за да станем шампиони”, обеща Фернандо Каранга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички