Какво още да очакваме от ЦСКА?


Какво още да очакваме от ЦСКА?

1192 0

Девет дни - за толкова ЦСКА трябва да взима и да продава футболисти. Защото след това кепенците хлопват и "червените" може да се подсилват само и единствено с юноши. Да, знаем, че ще има обжалване от страна на ЦСКА. Но от ФИФА бяха непреклонни към Барселона, та към бедните българи ли да проявят милост?! И тъй като доста хора не осъзнават какво точно е това наказание за ЦСКА, трябва да им кажем, че то си е много тежко. Защото ако сега примерно Сендрино Мисиджан не впечатлява и Стойчо реши да го изгони, на неговото място няма да дойде нов човек. Може и да пристигне, но някой от школата, която обаче не е в никак добро състояние. Така че всеки един футболист на "червените", който е картотекиран към днешна дата, е един вид незаменим за ЦСКА.

В цялата тази работа има и нещо позитивно. Ще се спре порочната практика да си тръгват по 10 човека и да идват по толкова нови. Хубаво е, че поне сега "армейците" се подсилиха здраво и имат конкуренция на почти всеки пост. Защото ако обжалването не мине, то това ще е съставът на ЦСКА до 2016 година.

Най-лошото за самия клуб обаче е друго - че няма да може да се продават футболисти. А така ще се изгубят много свежи пари. Защото в настоящия тим на "червените" има играчи, от които може да се докарат добри суми. Като Тони Силва, Антон Карачанаков, Серджиу Буш... Заради това някой трансфер в следващите дни няма да е изненада.

Изключително лошото управление на ЦСКА в последните 20 години доведе дотам. Отнемане на лиценз през 2008 година, почти фалит преди година и сега - спиране на трансферите от страна на ФИФА. Какво ли още да очакваме?!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички