Какви са целите на ЦСКА 1948, след като загуби битката за емблемата?


Какви са целите на ЦСКА 1948, след като загуби битката за емблемата?
Снимка: БГНЕС

2458 0

Новите членове на Управителния съвет на ФК ЦСКА 1948 дадоха специална пресконференция в Пресклуб „България”, на която представиха своята концепция за развитието на клуба и целите на отбора през новия сезон в Югозападната „В” група.

Председател на УС е Добрин Гьонов, който е и оперативен директор в клуба, нови членове са маркетинговият специалист Мартин Митов, 27-годишният юрист Стефан Сотиров и бизнесмените Никола Газдов и Явор Пангелов.

„Новитете членове на УС са млади хора, всеки от които е специалист в своята област”, каза пред репортерите Добрин Гьонов. Той допълни, че основният бюджет на клуба за следващия сезон е осигурен, търсят се спонсори за допълнителни средства. Целта през новия сезон е ЦСКА 1948 да влезе във Втора лига. Отборът ще играе своите мачове в Югозападната „В” група на стадиона в Драгалевци, който предлага отлични условия за тренировки и официални срещи.

До края на седмицата ще бъде подписан договор с Валентин Илиев, вече се работи по новата селекция, като се търсят момчета от школата на ЦСКА с опит във "В" и "Б" група, по възможност на възраст до 25 години. В тима вече има ново попълнение - Тони Стоичков, който подписа с ЦСКА 1948 , въпреки че е имал предложение за по-добра заплата от отбор от "Б" група.Той обаче останал силно впечатлен от професионалния начин, по който работят Валентин Илиев и неговия екип.

Никола Газдов заяви пред репортерите, че всички в УС на ЦСКА 1948 са млади хора, но това е по-скоро предимство. „Видяхме как управляват „футболните хора” и резултатите не са добри. Ние искаме да работим по правилата, да не даваме лъжливи обещания, да изпълняваме всички поети ангажименти. А не да бъдем като други отбори, които влизат в Първа лига, след това изпадат, фалират, не плащат с месеци заплати. Нашата цел е още този сезон ЦСКА 1948 да стане първи в групата и да спечели промоция във Втора лига. И искаме това да стане предимно с тези момчета, които сега са в отбора, разбира се, с някои нови попълнения”, уточни Газдов.

Новите членове на УС Мартин Митов и Стефан Сотиров заявиха, че са впечатлени от начина на работа в ЦСКА 1948 и твърдото желание да се спазват правилата – както от срана на ръководството, така и от страна на феновете на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички