Как шефът на съдиите коментира спорните положения от последните месеци?


Как шефът на съдиите коментира спорните положения от последните месеци?
Снимка: Levski.bg

2559 0

Шефът на Съдийската комисия Йордан Сталев коментира някои от най-спорните ситуации в българския футбол в последните седмици. Той даде специална пресконференция след декларация от страна на Левски, в която поиска оставката му и межднародни съдии да свирят някои от мачовете.

Той коментира ситуациите с недадените дузпи на мачовете ЦСКА - Левски, Арда - Царско село и най-прясната от всички: на мача за Купата на България Черно море - Левски. Според него, на битката във Варна реферът Ивайло Стоянов е трябвало да посочи бялата точка в полза на "сините".

Той се върна и на дербито между "сини" и червени, като обяви, че Стоянов е трябвало да даде най-тежкото наказание в полза на "червените". На въпрос дали малко след това и Левски трябва да получи дузпа той заяви, че не си спомня подобна ситуация. А малко преди това самият той сподели, че гледа всеки мач по телевизията и не изпуска нищо. Поради тази причина не е бил досега и съдийски наблюдател. Сталев обяви, че и Арда е трябвало да получи дузпа.

"Има дузпа на Черно море - Левски и Ивайло Стоянов трябваше да отсъди такава. Реферът беше залегнал за нарядите за следващия кръг, но след тази ситуация вече него го няма в тях. Това е вътрешно решение и не е редно да коментирам колко време е наказан. Нямаме ситуацията за дузпата от мача Арда - Царско село на монитора пред вас, но има дузпа за Арда, аз си спомням ситуацията, гледал съм я, мачът беше телевизионен. Там съдия е Станислав Ставров, той също не е на линия в нарядите."

Ужасните новини за Левски се потвърдиха! Ейолфсон аут до края на сезона

"От Левски - ЦСКА ситуацията: няма спор по този въпрос, абсолютна дузпа за ЦСКА, но неотсъдена от Ивайло Стоянов. След този мач два кръга той нямаше назначение. Да, сега ще бъде наказан за повече време. Не се сещам за другата ситуация, в която от Левски претендират за дузпа в този мач". Сталев отговори и директно на исканията на Левски - ето как.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички