Йорданеску проплака: Искаха от мен титла, а играчите бяха слабаци


Йорданеску проплака: Искаха от мен титла, а играчите бяха слабаци
Снимка: БГНЕС

916 0

Бившият треньор на ЦСКА Едуард Йорданеску се оплака пред румънската телевизия "Digi Sport", че в "армейския" клуб са имали нереални претенции и очаквания от него, особено с оглед на качеството на състава и конкуренцията на Лудогорец.

Румънецът за пореден път отчете, че нито е бил водил подготовката на отбора, нито е бил подбирал играчите в селекцията, а и е поел тима в движение и само три дни след съгласието си да поеме ЦСКА е трябвало да проведе първия си двубой.

"Феновете и някои хора около клуба имаха нереални очаквания. Феновете искаха моментално да дойдат победите, защото са свикнали тимът да е на върха, въпреки че през последните 5-6 години не са постигани кой знае какви успехи.

Не мисля, че очакванията бяха реални, защото съставът беше изграден от играчи от втора дивизия, идващи от Литекс, както и играчи от трета дивизия. С такъв състав няма как да се гони веднага шампионска титла.

Лудогорец ме впечатли, защото от клуб без никакви традиции стана хегемон и очаквам за шести пореден път да стане шампион. Те взимат играчи за по 1-2 милиона и няма как да се бориш с тях с футболисти от долните дивизии.

Сега ще продадат Джонатан Кафу за 10 милиона евро, а неговата заплата само е колкото 90% от бюджета за заплати в ЦСКА", каза Йорданеску.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички