Инджов разясни ситуацията около ЦСКА и синдиците


Инджов разясни ситуацията около ЦСКА и синдиците

1247 0

Един от основните кредитори в ЦСКА Юлиан Инджов сподели, че не търси никакви пари от "червените" и няма претенции към клуба, въпреки че излезе информация, че той е един от големите кредитори в клуба, които търсят инвестираните в "червените" пари.

"В момента моята роля е спонсорска - от време на време помагам за издръжката в тези трудни времена. Г-н Ганчев има желание и ангажимент да подкрепя ЦСКА изцяло. А ние като фенове му помагаме, не само с рекламна цел, а за да просъществува клубът", коментира пред БНТ Инджов.

"Нямам претенции към клуба, те трябва да се заявят към синдика. Чисто теоретично, в момента клубът трябва да се управлява от синдик. Всички права на акционери при несъстоятелност, се изземат от синдика. Ако няма недоволни, синдикът ще обяви точните задължения. Трябва да се извърви този път, да се вземат решенията и да се проведе процесът по несъстоятелност", допълни Инджов и продължи.

"Подкрепям министъра на спорта, трябва да има феърплей. Но това трябва да бъде към всички клубове и мисля, че в момента това не е така спрямо ЦСКА. Сами може да проверите - базите на ЦСКА не са собственост на ЦСКА, а на държавата. Дали ще има собственик, който да инвестира, ако базите не са на клуба?! Трябва да има закон, който да поставя при равни условия отборите - от "А" до "В" група.

Чакаме министерството на спорта да вземе правилни решения не само за футбола, но и за спорта", разясни Инджов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички