Има сигнали за заплахи срещу съдии, които са предадени на компететните органи, заяви Сталев


Има сигнали за заплахи срещу съдии, които са предадени на компететните органи, заяви Сталев
Снимка: БГНЕС

2319 0

Шефът на съдиите Йордан Сталев коментира признанията на боса на ЦСКА Гриша Ганчев, че преди е пробивал съдии, комисии и отбори, а едно от първенствата в А група е решено в един единствен мач срещу Левски. 

"Защо да се притеснявам аз? Да се притеснява този, който го е казал и който си е признал. Аз нямам притеснения”, каза Сталев.

Шефът на съдиите поясни, че от началото на сезона четирима съдии са подали сигнал за заплахи от хора, свързани с определени клубове, но не пожела да каже кои са те. Само обяви, че той е предал сигналите на БФС, а те от своя страна са ги препратили към компетентните органи. Кои обаче са тези органи и кога са били препратени не стана ясно. 

"Все още към момента, въпреки че моментите са твърде малко, все още има такива. Има заплахи, те са малко, но ги има. Това информация, която аз съм дал на президента на БФС и той съответно е уведомил органите, които трябва да се занмиават с това. Другото вече е вътрешна информация. "Заплахите са станали, аз съм ги коментирал със съдиите след мачовете. Тези заплахи са дошли от фактори в клубовете. Аз съм уведомил Борислав Михайлов, той вече е сезирал органите, които трябва да се занимават с това", заяви Сталев.

Днес се потвърдиха и лошите прогнози за бранителя на "сините" Холмар Ейолфосон заради контузията, която получи във Варна. Ето до кога ще отсъства.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички