Христо Янев разкри новата цел, поставена му с ЦСКА


Христо Янев разкри новата цел, поставена му с ЦСКА

3015 0

"Целта, която ми е поставена, е ЦСКА да побеждава във всеки мач”. Това каза наставникът на "армейците” Христо Янев на специална пресконференция днес.

"От мен се иска да направим перфектен спортно-технически процес, за да се изгради отборът със стил и колектив. Имам самочувствието да кажа, че разполагам със страхотни момчета и с капитан, който е перфектен. Остава само да дадем най-доброто от себе си, за да докажем, че в този отбор попадат само най-добрите футболисти", коментира той.

"В момента имам лиценз А и карам курсове за Пролиценз. Отнасям се изключително сериозно към целия процес. Оттук нататък БФС е казал, че може да водим отборите от А група и аз не съм извън рамките на закона. Няма значение какво самочувствие имам аз, от мен се иска да работя и да водя ЦСКА към успех. Знам, че имам да уча много от тази професия, но знам, че всяка сутрин като стана мисля как да развивам отбора", сподели Янев.

Пламен Марков: Гледам положително на сливането с Литекс

"Целта, което ми е поставена, е да направим отбор, който не само да играе, но и да побеждава. Най-важното нещо е феновете отново да пълнят стадиона. Не мисля, че използването на чужденци ще попречи на феновете, ако те вдигат нивото на отбора".

"В момента нямаме отбор, който е конкурентоспособен на тимовете в Европа. Имаме достатъчно време да изградим такъв отбор и да направим от младите момчета футболисти с характер и догодина да покажем в Европа, че не сме случаен тим", добави специалистът.

По повод раздялата си с част от състава на ЦСКА от В група, Янев каза: "Не е лесно да кажеш на когото и да било, който цяла година се е раздавал, че трябва да се разделим. На мен ми беше най-трудно, но това е същността на професията ми. Трябва да бъда безкомпромисен към себе си на първо място”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички