Гриша Ганчев обяви два варианта за бъдещето на ЦСКА, феновете решават


Гриша Ганчев обяви два варианта за бъдещето на ЦСКА, феновете решават

1362 0

Гриша Ганчев сподели, че има два варианта за бъдещето на ЦСКА. Той заяви, че решението е на привържениците и той ще се съобрази изцяло с тяхната воля. Това стана на специална среща с феновете на "червените", която продължава и в момента в "Борисовата градина".

"Истината е, че старото дружество - ПФК ЦСКА, вашия любим клуб, моя любим клуб е във фалит още от 31 декември 2014 година. Не може да се връщаме в миналото, то е необратимо.", започна Ганчев.

"Първият вариант е новото дружество, което регистрирахме (б.р ФК ЦСКА), да е приемник на титли, медали, купи, успехи и т.н, да продължи пътя си и да се бори с всички позволени средства за своето оцеляване."

"Вторият вариант е да се купи лиценз на отбор от „А“ група и по този начин отборът да продължи да съществува в елита. Аз собственост не искам, аз ще ви издържам. Не ми трябват нито имотите, на Българска армия, нито на Панчарево, защото аз съм доста заможен човек.", заяви Ганчев, след което привържениците на "червените" избухнаха в аплодисменти.

"Армейската общност трябва да бъде обединена. Не може да има 200 фракции, изберете между вас Управителен съвет от 9-11 човека. Не сме политическа организация. Ние сме спортен клуб. Нас ни интересува спортът, не и политиката. Да си възродим ДЮШ, да я превърнем в академия."

"Трябва да бъдат таралежите в Борисовата градина, за да премахнат змиите. Ясно е, че ЦСКА има много силни врагове, но е грозно, когато те са вътрешни и външни. На враговете ще се разправяме на зеления терен, не търсим агресия."

"Никой не ни е виновен, че сме в това състояние. Отговорните фактори обаче трябва да окажат подкрепа."

„Може да организираме мини референдум, в който всички армейци в държавата и по света да кажат своето мнение. Което надделее, това ще направим“, завърши Ганчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички