Ганчев убеждавал ветераните за сливане с Литекс?


Ганчев убеждавал ветераните за сливане с Литекс?

1418 0

Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев опитва да навие ветераните на "червените" да приемат идеята му за спасение на клуба - чрез сливане с Литекс. Вчера в офиса на бизнесмена се проведе среща между него и част от легендите на "армейците", а според "Меридиан мач" Ганчев е предложил този вариант на цесекарите.

Той е заявил в прав текст, че няма как да оздрави настоящото дружество, чиито дългове възлизат на над 30 милиона лева. Ганчев вече изчислил, че ще е по-добре ЦСКА да се слее с Литекс, макар и новият клуб да не играе 3 г. в Европа.

Това обаче бе отхвърлено от болшинството фенове на "червените", като дори говорителят на ветераните Паро Никодимов се обяви против идеята. Ако тя стане факт, истинският ЦСКА ще умре.

На срещата присъстваха Димитър Пенев, Никодимов, Емил Бучински и Адалберт Зафиров. Последният скочи на Ганчев във Фейсбук, казвайки, че той плаща на част от феновете да убедят другите да приемат идеята за сливане.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички