Финал преди финала: ЦСКА приема Лудогорец в дългоочакван сблъсък


Финал преди финала: ЦСКА приема Лудогорец в дългоочакван сблъсък
Снимка: БГНЕС

1078 0

Дългоочакваният двубой от 1/4-финалите за Купата на България е днес. Водачите в класирането в Първа лига - Лудогорец и ЦСКА, ще премерят сили в битка за полуфиналите на турнира. Срещата е на стадион "Българска армия" от 17:30 часа. 

Двубоят е с много голям заряд и залогът е голям. В първенството "червените" успяха да нанесат поражение на българския шампион в Разград и сега със сигурност ще искат да затвърдят още веднъж шампионските си амбиции. Очаква се по трибуните да има над 10 хиляди фенове. 

Балансът в изминалите 10 сблъсъка в София е 5 равенства и 5 победи за Лудогорец при 4:11 голова разлика. Треньорът Димитров обмисля да използва същата схема от сблъсъка с Хофенхайм в Лига Европа . Това означава, че Лудогорец пак ще излезе без чист централен нападател, а офанзивното трио Марселиньо, Мисиджан и Вандерсон постоянно ще си разменят местата. ЦСКА пък от своя страна се очаква да заложи на нападателната си мощ и да започне да атакува от самото начало.

В последния кръг за тази година от шампионата отборът на Стамен Белчев разби Берое с 6:0, а Лудогорец победи Пирин в Благоевград с 2:0. Тогава Димитър Димитров даде почивка на асовете Сисиньо, Моци, Натанаел, Дяков, Марселиньо и Вандерсон и се очаква те да излязат със свежи сили в поредния много важен мач на Лудогорец през сезона. 

Големият сблъсък ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички