Ферарио Спасов: Зрелищен мач, но миг невнимание ни коства загубата


Ферарио Спасов: Зрелищен мач, но миг невнимание ни коства загубата
Снимка: БГНЕС

823 0

Треньорът на Берое Ферарио Спасов коментира загубата на неговия тим с минималното 1:0 от ЦСКА в мач от 21-я кръг от родната Първа професионална лига.

"Аз мисля, че се получи един зрелищен мач, независимо от резутлата.

Като цяло, както и вие констатирахте, през втората част получихме гол, в момента, в който имахме поддем. Изиграхме мача правилно според мен. Предложихме повече агресия и дух, но ситуациите пред нашата врата бяха повече.

Не се знаеше до край как ще завърши мача. В момента, в който ЦСКА се "огъна" ние получихме гол. Това бе миг на невнимание. Доволен съм от поведението, от отбора, от начина, по който проведохме мача.

Имаме още над какво да работим, имаме нови играчи, те показват и голямо желание. Нужно ни е още малко време, за да се превърнем в отбор, който всеки уважава.

Ние направихме няколко контролни мача с новата система 4-4-2. Щом излизаме с двама нападатели, значи се вижда, че искаме да изнасяме играта по-напред. В някои моменти нещата не се получиха.

ЦСКА разполага с класни футболисти и създадоха доста проблеми както на нас, така и на всички, с които ще играят. Издържахме физически, но направихме две принудителни смени, които промениха много неща."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички