Фейсбук заличи "Сектор Г" от Интернет заради... публикация срещу Домусчиев


Фейсбук заличи "Сектор Г" от Интернет заради... публикация срещу Домусчиев

4654 0

Страницата във Фейсбук на сектор Г - "Фенклуб сектор Г", беше премахната от социалната мрежа, алармираха фенове на ЦСКА в последния час. Компанията е заличила следите от страницата, като в момента привържениците, които стоят зад нея, се опитват да я възстановят по всевъзможни начини.

Причината за деактивацията на "Фен Клуб сектор Г" обаче е повече от озадъчаваща. Оказва се, че публикация от вече далечната 2016 година е била докладвана неколкократно в последните дни и часове, а това е довело от изтриването на цялата група, която имаше десетки хиляди последователи. А въпросната публикация е била срещу Кирил Домусчиев.

Снимката е била на графит, на който е изписано "Киро умри", а причината Фейсбук да изтрие цялата страница е фактът, че публикацията е "съдържание, накърняващо човешкото достойнство". Интересно е защо сега е била докладвана публикацията, въпреки че въпросните правила на социалната мрежа са въведени вече повече от 2 години.

ЦСКА се изправя срещу Лудогорец няколко пъти в следващите няколко седмици, като феновете на тима са категорични, че действията срещу страницата, обединяващи феновете на "червените" не са случайни и са насочени точно с цел дезорганизация на "армейците". Все пак за феновете има и добри новини, защото техен любимец и голмайстор на тима доскоро е напът да се върне в ЦСКА (вижте подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички