Ел Маестро разкри от кои отбори черпи вдъхновение и кой ще подкрепя на Световното


Ел Маестро разкри от кои отбори черпи вдъхновение и кой ще подкрепя на Световното
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1152 0

Новият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро заяви от кои отбори черпи вдъхновение и какво ще прилага в тренировките с българския тим. "Не съм изобретател. Нищо от това, което правя не е ново. Всичко, което прилагам съм го видял някъде. Следя много различни отбори. Можеш да намериш вдъхновение на различни места. Харесвам Ювентус, но харесвам и Наполи, а те играят много различно. Можем да се учим и от двата. Харесвам Атлетико Мадрид в много аспекти, но и Реал Мадрид не играят лошо. Гледам много футбол и може да се намери вдъхновение от много места", сподели той.

"От футболистите, които са играли най-много, девет или десет са тук. Със сигурност те отново ще имат заслуга за доброто представяне на отбора. Можем да очакваме няколко, но не много индивидуални промени. Може би малко по-различен стил. Колкото повече време, толкова по-добре. Смятам, че ще сме почти готови преди първия мач. Трябва да работим бързо", заяви още той. 

Той заяви и кой е неговият фаворит на предстоящото Световнопървенство."Тази година подкрепям Сърбия, защото треньор на отбора ми е приятел. Работихме заедно в Шалке за две години. Пожелавам му успех с националния отбор. Надявам се, че моите хора от националния отбор на Англия могат да постигнат нещо най-накрая. Германия - познавам някои от играчите, работил съм с тях. Германия не е моята родина, но ако се представят добре, ще се радвам за тях."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички