Ел Маестро към критиците: Първо спечелете нещо, после ме критикувайте!


Ел Маестро към критиците: Първо спечелете нещо, после ме критикувайте!
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1984 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро показа, че е огорчен от критиките, които понесе след загубата на тима от Левски в дербито в предишния кръг. Той призна, че "ЦСКА и София не са най-лесното място за работа, което е имал. Днес "червените" победиха Септември с 3:0 и си възвърнаха малко от загубеното самочувствие след двубоя с Левски.

"Тази седмица получих доста съвети и доста критики, от хора, които дори не познавам. изглежда тук всеки знае как ЦСКА да стане шампион. Разбирам, че това е най-големият клуб в страната и много хора, особено в моята професия, не са щастливи, че аз съм тук. Те смятат, че са по-добри от мен. Но обикновено трябва да спечелиш нещо някъде, за да даваш съвети и да критикуваш. Предлагам на всички тези хора да отидат да спечелят някъде нещо и тогава да се върнат да критикуват. И ЦСКА, и София, не са най-лесното място за работа за мен", коментира той пред "Диема спорт".

Сърбинът призна, че е имал разговор със собствениците, но той не е бил един вид разпъване на кръст и поставяне на ултиматуми.

"Обикновено, когато клуб излиза пред пресата и казва: "Ние заставаме зад треньора", това не е положително нещо. За мен лично меденият месец приключи. Както аз, така и клубът, трябва да се прегрупираме и отново да възвърнем доверието на нашите фенове. Днешната победа не е достатъчна, трябва да спечелим още много мачове. Имах разговор със сосбтвениците, почти всеки ден разговарям с тях. Анализирахме мача, но не е нещо грандиозно, каквото очаквате", посочи младият треньор.

"Винаги е важно да спечелиш, след като си загубил предходния мач. Днес трябваше да спечелим, заради резултата преди седмица. Не ни беше лесно да се подготвим през седмицата, имаше напрежение, бяхме дори малко нервни днес. Но най-важното е, че спечелихме. Головете променят двубоите. Много от нашите мачове протичат по еднакъв начин - започваме да играем с повече самочувствие и увереност, след като излезем напред в резултата. И днес беше така. Смятам, че имам балансиран състав. Не мога да кажа кои са най-добрите 11. Доволен съм, че мога да променям своята единайсеторка и от това да не страда резултатът. Щастлив съм от начина, по който играхме днес", каза още Ел Маестро и заяви, че положението с Тиаго Родригес не е нещо притеснително.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички