Ел Маестро е близо до назначение в най-успешния клуб в Чехия


Ел Маестро е близо до назначение в най-успешния клуб в Чехия
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1600 0

Бившият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро е близо до това да си намери нов отбор. И то не какъв да е, а гранд, най-успешният в страната. Става дума за чешкия Спарта (Прага), който е без треньор в момента и според медиите в страната до няколко дни може да назначи сръбския специалист.

Ел Маестро, който бе уволнен от ЦСКА през февруари, е има сериозни съперници за бъдещия пост в лицето на доказаните в професията Павел Върба и Давид Холубек. Сърбинът обаче е спечелил, тъй като ръководството е искало да назначи "млад и амбициран" треньор.

Големият коз на Ел Маестро е най-големият му успех - спечелването на титлата на Словакия със Спартак (Търнава) след 45 години без успех в първенството. Плюс това обстановката в тази част на континента му е добре позната, пишат в Чехия.

Името на бившия треньор на ЦСКА бе свързвано с австрийския гранд Аустрия Виена, но назначението не се случи. Спарта (Прага) е най-успешният чешки клуб, но не е печелил титлата от сезон 2013/14 насам. А какво породи според слуховете у нас уволнението на Ел Маестро от ЦСКА вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички