Ел Маестро: Жребият можеше да бъде и по-добър, и по-лош


Ел Маестро: Жребият можеше да бъде и по-добър, и по-лош
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1433 0

Старши-треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро заяви, че всички в отбора осъзнават колко важно е участието в евротурнирите след няколкогодишна пауза и ще подходят максимално сериозно към мачовете срещу латвийския Рига в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Жребият можеше да бъде и по-добър, и по-лош. Мисля, че имаме най-трудният жребий от българските отбори. Мисля, че ще спечелим и двата мача срещу Рига. Аз живеех във Виена и познавам отбора на Адмира Вакер много добре. Ще трябва да направим много внимателно проучване на техния отбор, защото в техния състав има много промени – напуснаха ги пет-шест футболисти, а на тяхно място дойдоха нови играчи. Те ще бъдат различен отбор в сравнение с това, което представляваха през миналата година“, заяви Ел Маестро.

Той коментира и най-новото попълнение в отбора - Борис Секулич. Ел Маестро е щастлив, че словашкият национал вече е част от ЦСКА, защото той е бил най-добрият футболист в най-добрия отбор в Словакия и може да играе на всички позиции в защита. "Секулич е различен калибър футболист. Той е поливалентен футболист и е много добър футболист. Аз се радвам много, че той е при нас.

Чувствам се добре в София, но не мога да кажа, че се чувствам като у дома си, защото в града съм бил само 3-4 дни. Основно сме по лагери. София е хубав град и хората са приятни.“ ЦСКА от няколко години не е играл в европейските клубни турнири. Мачът срещу Рига е много, много голям за нас и съм сигурен, че футболистите разбират това“, каза още Нестор Ел Маестро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички