Ел Маестро: Все още сме живи в сблъсъка с Копенхаген


Ел Маестро: Все още сме живи в сблъсъка с Копенхаген
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1178 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро обяви на заминаване за Копенхаген, че отборът все още има шансове да елиминира датския си съперник в Лига Европа, въпреки загубата с 1:2 в първия мач.

"Настроението в отбора е добро. Все още се надяваме, че може да направим нещо в реванша. Ние все още сме живи в сблъсъка. Резултатът от първия мач не е добър за нас, но шансовете ни все още са живи. Ще видим какво ще се случи утре вечер", коментира сръбският специалист.

Той разкри, че Едвин Джеси и Станислав Манолев ще пътуват с отбора и че първият е почти готов за игра.

"Може би напрежението върху нас ще бъде по-малко в сравнение с първия мач, но не знам дали това е добре. Ние няма какво да губим вече. Никой не очаква от нас да продължим напред. Трябва да се възползваме от шансовете, които се открият пред нас. Футболистите по някаква причина са много по-уверени от мен, че е възможно да отстраним Копенхаген", каза още Ел Маестро.

Младият треньор смята, че играчите му са малко по-емоционални в мачовете, отколкото трябва. "4 червени картона в 5 мача не е нормално. За тези картони не са причина единствено съдиите", посочи той.

Ел Маестро заяви, че се притеснява за състоянието на бразилския защитник Джефрсон. "Не знам кога Жоржиньо и Джеферсон ще могат да се завърнат, но техните контузии не са толкова тежки. Най-оптимистичният сценарий за Жоржиньо е да се завърне в игра до няколко седмици, а не месеци. Малко по-притеснен съм за Джеферсон, защото той вече трябваше да се върне в игра, но почувства отново болки", посочи треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички