Ел Маестро: Къде загубихме? На терена от най-добрия отбор в България


Ел Маестро: Къде загубихме? На терена от най-добрия отбор в България
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2985 0

Старши-треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро сподели, че неговият отбор е загубил от най-добрия тим в Първа лига. Както е известно, "червените" паднаха с 0:1 от Лудогорец в Разград, като единственото попадение падна през първото полувреме. Това беше и първо поражение за доскорошният лидер в шампионата.

"Къде загубихме? На терена. Загубихме с 0:1 от най-добрия отбор в България, бяхме гости, за вас може да е изненада, но за мен не е чак толкова голяма. Имахме големи надежди за този двубой, като сме разочаровани, но все пак отстъпиха от шампионите, а също така на техния стадион. Животът продължава", коментира наставникът.

"Това е една стъпка назад към действителността. Все пак продължавам да мисля, че две точки отгоре е по-добре, от две точки назад.("червените" има актив от 12 точки, докато "орлите" вече имат 10). Феновете искат победи срещу Лудогорец и Левски, което е напълно нормално, сега загубихме трите точки. Другата седмица обаче имаме шанс да си ги върнем. Разликата между двата тима? Един гол беше разлика днес между нас и Лудогорец.

Сцените след мача? Не ни показаха червени картони, което е добре. Обикновено, за да се случи до такива неща, вината е между двата отбора, но важното е, че нямаше нищо сериозно", сподели Ел Маестро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички