Джеки: В ЦСКА от 100 души, 90% не разбират от футбол


Джеки: В ЦСКА от 100 души, 90% не разбират от футбол

3389 0

Легендарният капитан на ЦСКА и българския национален отбор Георги Димитров коментира скандала между други армейски знаменитости - Стойчо Младенов и Петър Жеков. Според него с този скандал се отклонява вниманието.

"Някой ми каза за скандала, не бях разбрал за него веднага. Чух, че Жеков е казал нещо по адрес на Стойчо, но не знам точно какво му е отговорил. Какво да ви кажа? Още при ръководството на Лупи предупреждавах какво може да се случи, но никой не ме послуша. На хората им омръзна от скандали. И аз може да съм казвал нещо, но Стойчо го уважавам. Мисля, че сега само се отвлича вниманието с тези словесни престрелки. Ако ЦСКА беше станал шампион, никой нямаше да говори за този скандал. Сега обаче трябва да се отвлича вниманието от другите проблеми. Някой има интерес от това. А ЦСКА и Левски вече 10 години са с празни ръце", заяви той пред "Меридиан мач".

"Аз нищо не искам от ЦСКА, но вижте другите къде са? Къде е Емо Костадинов, Ицо Стоичков също се отдръпна. От 100 човека в клуба 90% не разбират нищо от футбол. Но не е виновен собственикът на ЦСКА, а хората, които са под него. Защо в момента хрантутим Люпко Петрович, който си говори едно и също цял живот?

Нищо не очаквам, все едно и също се повтаря. Сменят формата уж да е по-интересно, но не разбират футбола. В българските отбори много се говори за силни колективи, но не си дават сметката, че силни колективи се правят със силни футболисти. Няма как да имаш само слаби футболисти и да стане силен колектив. Няма как всички да са равни, футболът винаги е напредвал заради големите футболисти, великите фигури", допълни още той за идния сезон.

Междувременно има и засилени дискусии относно това дали ще се строи нов стадион на ЦСКА и ще получи ли разрешение - последните новини по темата може да видите в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички