Джеферсон: ЦСКА иска да остана в клуба


Джеферсон: ЦСКА иска да остана в клуба
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2852 0

Левият бек на ЦСКА Джферсон даде дълго интервю за бразилската медия „0 Tempo” в рубриката "Около света". Бранителят говори за ситуацията в отбора в навечерието на решителните сблъсъци от последния кръг.

"Предстои ни много важен двубой, който трябва да спечелим, за да станем шампиони, и да се надяваме, че Лудогорец ще се провали в своята среща. Лошото е, че стигнахме до ситуация, в която нещата не са изцяло под наш контрол. Ключовият момент беше дузпата, която изпуснахме в прекия ни двубой с Лудогорец. Ако тогава бяхме вкарали, сега щеше да е много по-различно", заяви Джеферсон.

"Имам договор с ЦСКА за още една година - до лятото на 2020-а. Рядко планирам в перспектива какво ще правя. Каквато е волята на Господ, аз ще я приема. Този въпрос го оставям на своя агент. ЦСКА има желание да преподпиша. Ще седнем, ще говорим и ще видя какво ще е предложението. Разбира се, може да се върна и в Бразилия, където е семейството ми, имам дете там. Но този въпрос ще бъде решен на по-късен етап - след като приключи първенството", каза още бразилецът. А в кой град БФС ще изпрати шампионските медали и купата вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички