Джарета коментира ситуацията с Джеси и Чорбаджийски


Джарета коментира ситуацията с Джеси и Чорбаджийски
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1802 0

Спортният директор на ЦСКА - Кристиано Джарета, говори за предстоящия мач на отбора срещу Етър. Двата тима излизат един срещу друг днес от 18:30 часа, като двубоят ще е във Велико Търново. Освен това, Джарета коментира ситуацията с "червените" футболисти Едвин Джеси и Божидар Чорбаджийски, които са отдадени под наем.

"Предстои ни нов изключително тежък мач. Етър е доста борбен тим, имам добри впечатления от тях. Ще трябва да се бием със зъби и нокти за успеха. Но без значение от опонента, ние сме задължени да си тръгнем с трите точки. Необходимо е да се концентрираме върху нашата цел и да вземем своето. Нямаме право на грешка, защото разликата с Лудогорец е голяма" - заяви той за днешния сблъсък пред "Тема Спорт".

"В момента не мислим за нищо друго, освен за това да изстискаме максимума от точките до края на годината. На по-късен етап ще започнем да влизаме в контакт за футболисти, които искаме да привлечем. Засега нямаме яснота и как ще процедираме с преотстъпените Джеси (Далас) и Чорбаджийски (Стяуа). Техните клубове първо трябва да ни информират дали искат да ги задържат, защото имат опции за откупуване. На този етап нямаме сигнал. А и е твърде рано да говорим за трансфери" - коментира Джарета.

А кога най-рано строителните дейности на "Българска армия" ще започнат - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички