Двама от ЦСКА изгоряха с картони за мача с Ботев (Враца)


Двама от ЦСКА изгоряха с картони за мача с Ботев (Враца)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1230 0

Двама от футболистите на ЦСКА ще бъдат наказани след двубоя с Черно море. Става дума за Божидар Чорбаджийски и Жанио Бикел, които получиха своя пети жълт картон през този сезон и състезателните им права ще бъдат спрени за 1 среща. Те ще изтърпят санкцията в междинния кръг срещу Ботев (Враца). "Червените" посрещат съперника на "Армията" във вторник от 17:30 часа.

Техни заместници ще бъдат Перейра в центъра на защитата до Бодуров и Ангел Лясков в лявата зона на отбраната. Чорбаджийски изгоря на "Тича" след бурна реакция, а Бикел - заради тактически фаул след почивката. Двамата ще са на разположение за дербито с Левски, което ще се играе в неделя, 24 февруари, от 13:00 часа.

ПРЕДЛОЖИХА НА ЦСКА ШВЕЙЦАРСКИ ХАЛФ С ДОБРА ВИЗИТКА

Едно на ум в мача с Ботев (Враца) обаче ще трябва да имат Малинов и Лясков, които висят с по 4 картона. Халфът го получи на "Тича" вчера. В случай че някой от двамата бъде санкциониран във вторник, ще пропусне двубоя с Левски.

Черно море пък ще има цели трима наказани играчи за следващия кръг. Варненци гостуват на Славия във вторник от 12:30 часа. Освен изгонения вчера Васил Панайотов, от сметките отпадат централният защитник Пламен Димов и вътрешният халф Петър Витанов. Срещу ЦСКА двамата получиха пети жълт картон през сезона и правата им ще бъдат спрени за 1 среща. Тримата наказани ще са на разположение за домакинството срещу Лудогорец в събота, 23-и, от 15:00 часа.

Междувременно стана ясно, че клубът готви два входящи трансфера. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички