Дора Милева очаква търгът за ЦСКА да бъде след месец


Дора Милева очаква търгът за ЦСКА да бъде след месец
Снимка: БГНЕС

895 0

Синдикът на ЦСКА Дора Милева коментира бъдещият търг за имуществото на вече фалиралия тим на "армейците".

Според Милева, в най-добрия случай, наддаването за емблемата и всички останали активи на ЦСКА ще се случи в средата на следващия месец.

"В най-добрия случай търгът ще бъде в средата на март, около 15-о число може би. Това е най-бързият вариант, но може и да е малко по-късно. Търгът може да се проведе или в моя офис, или на стадиона. По-удобно ще е да е на "Армията" - мястото е комуникативно, а и има зали в случай на висок интерес. Но трябва да говоря с ръководството на ЦСКА-София, за да получа разрешение. Самите оферти за имуществото се подават в затворени пликове в деня на търга. Произход на парите не се търси. Отварям предложенията, сравнявам ги, ако има наддаване, се провежда, докато излъчим победител. Търгът е таен. Накрая утвърждавам кой закупува активите и парите трябва да се внесат в 5-дневен срок след спечелването на наддаването.

Сега трябва да внеса обявление за провеждането на търга. Това ще се случи през следващата седмица - във вторник или по-скоро в сряда. Преди това трябва да проведа търг по друго дело. Обявлението се подава в специален бюлетин на синдиците в Министерството на икономиката. След утвърждаването му трябва да минат минимум 14 дни преди провеждането на търга. За участие в наддаването трябва да се внесе задатък (капаро), който е в размер на 10% от имуществото - тоест малко над 164 000 лева. Моята практика е тази сума да може да се внесе най-късно до 17:00 часа в деня преди търга", каза Дора Милева пред "Тема Спорт".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички