Добромир Митов разкри какво липсваше на ЦСКА, за да преодолее Лудогорец


Добромир Митов разкри какво липсваше на ЦСКА, за да преодолее Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2691 0

Временният наставник на ЦСКА Добромир Митов коментира днешното равенство на неговия тим с лидера Лудогорец. Двата тима завършиха 0:0 на "Българска армия" и по този начин ЦСКА изпусна да се изравни по точки на върха с "орлите".

"Не ни достигна един гол. Не само от дузпата, но имахме и други ситуации. За съжаление изпуснахме, но това не значи, че се предаваме от битката за титлата. Има още мачове - ще играем. Играехме на ниво, но съжаляваме за изпуснатата възможност. Повярвайте ми, че и момчетата съжаляват.

Един гол щеше да обърне мача в наша посока. Не мога да виня момчето, че изпусна дузпа, на всеки се случва. До края искахме и търсехме гола, но поради една или друга причина не успяхме да отбележим. 

Имахме възможностите си, просто не успяхме да ги реализираме. В защита играхме силно. Доволен съм от целия тим. Имахме наши си проблеми през седмицата. Опитахме се да направим невъзможното за днес. 

Имаме сега проблеми преди мача с Берое, но имаме 25 души в състава и не виждам проблем в това, че някой ще пропусне срещата. Всеки е тук, за да докаже името си и защо е в ЦСКА. До края Лудогорец трябва два пъти да стъпи на криво, но за това казват, че футболът е чудо и ние не се предаваме", заяви Добромир Митов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички