Добра новина за ЦСКА


Добра новина за ЦСКА

1299 0

Десният бек на ЦСКА Стойчо Атанасов се е разминал с тежка контузия и ще отсъства малко повече от месец от терените.

Вчера той бе подложен на артроскопия, като интервенцията бе проведена от д-р Тони Георгиев, информира вестник "Тема спорт".

Операцията е показала, че Атанасов страда единствено от скъсан менискус и няма засегнати кръстни връзки, което бе голямото опасение в ЦСКА.

Левски готви удар по ЦСКА

Подобна травма щеше да изкара 19-годишния талант поне за половин година от терените. При настоящото положение обаче Стойчо ще е в лазарета около месец.

Според очакванията  в рамките на 30-40 дни той ще поднови пълноценни занимания и скоро след това да е на разположение на треньора Едуард Йорданеску.

В негово отсъствие в зоната на десния бек ще играе Станислав Манолев, който бе привлечен на пожар именно заради травмата на Стойчо Атанасов.

Изгонените от ЦСКА преговарят с отбор от Първа Лига

В лазарета освен него са също и вратарят Анатоли Господинов (поне за месец), нападателят Преслав Йорданов (поне за месец), Георги Минчев (поне за два месеца) и бранителят Рафаел Перес.

Състоянието на колумбиеца обаче се подобрява бързо и той има големи шансове да се върне на терена в рамките на две седмици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички