Директор в ЦСКА се опасява, че тимът може да бъде изваден от елита


Директор в ЦСКА се опасява, че тимът може да бъде изваден от елита
Снимка: БГНЕС

4872 0

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев обяви, че клубът не е взел нито стотинка от последния транш за телевизионните права. Причина затова са наложените им глоби заради феновете на тима като Георгиев се опасява, че при следващо провинение по трибуните „червените” ще бъдат извадени от елита.

"Клубът много добре разбира феновете и тяхната емоционалност. Всичко това в известна степен е породено и от изминалата една година, в която се насъбра адски много неправда спрямо редовия фен на ЦСКА и донякъде разбираме начина, по който те изразяват и отпушват тази агресия", започна Георгиев пред клубната телевизия на "червените".

"От друга страна обаче клубът търпи немалко финансови и не само финансови щети. Например траншът, който трябваше да получим във връзка с телевизионните права – ние не взехме нито една стотинка понеже всичко отиде за глоби. Т.е. по един или друг начин феновете, изразявайки тяхната си любов, в случая навредиха на клуба. Затова нека да превърнем „Армията” във врящ котел, но всичко да е в рамките на правилата. Да не се стига дотам, че... клубът е с последно предупреждение, не дай си Боже да последва следващото наказание, което е изваждане от групата. Аз нямам съмнение, че някои хора биха се изкушили да ни извадят”, каза още директорът.

Георгиев допълни, че се надява от началото на март да може да използват базата в Панчарево за провеждане на мачове от U15, U17, U19."До края на месеца ще бъдат изградени съблекалните с възстановителния център и продължава работата по фитнеса, ресторанта, бунгалата. До момента инвестициите вече надхвърлят милиони. Трибуните са готови, напълно обновени за главния терен. Тези дни пристига чисто ново осветление".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички