Динамо (Киев) не успя да пречупи ЦСКА


Динамо (Киев) не успя да пречупи ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1121 0

ЦСКА завърши 0:0 с украинския гранд Динамо (Киев) във втората си контрола в Испания. Преди няколко дни отборът на Стамен Белчев разгромиха с 8:0 китайския Дзянсу Сунин, воден от  Фабио Капело.

Украинците започнаха по-добре двубоя, като в 4'  Хармаш стреля отблизо, но Черниаускас спаси. В 11' и ЦСКА имаше своя шанс, Рафаел Енрике проби по левия фланг и пусна към Тиаго Родригес, чийто удар мина встрани от вратата. Две минути по-късно стражът на "червените" направи грешка като ззгуби топката на границата на наказателното поле. След това направи фаул, за да предотврати гол във вратата си. В 15' Гонсалес вкара за украинците, но попадението бе отменено заради засада. В 37' отново той центрира към Беседин, който не успя да се разпише от близко разстояние.

Второто полувреме бе по-добро за отбора на Стамен Белчев. В 61' Енрике изведе Тиаго Родригес, но ударът му бе неточен и пропиля най-опасната ситуация до този момент за ЦСКА. Две минути по-късно и Каранга не се възползва от подаване на Десподов. В 75' Манолев пробва изстрел от далеч, но и той не успя да се разпише.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички