Диего Фабрини разтрогна с ЦСКА, отива в Румъния като свободен агент


Диего Фабрини разтрогна с ЦСКА, отива в Румъния като свободен агент
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2242 0

Халфът Диего Фабрини, който пристигна в ЦСКА това лято е разтрогнал с клуба. Това разкри неговият агент Костин Манеа пред "Телеком спорт". Първоначално се появиха информации, че играчът ще бъде пратен под наем в Румъния, но изглежда, че двете страни са се договорили за раздяла.

Според медиите в Румъния той ще премине в Динамо (Букурещ) като свободен агент. Фабрини дори се е съгласил и драстично да намали заплата си. Очаква се да прибира по 10 хиляди евро, а според румънските медии при "червените" е прибирал около 20-25 хиляди евро месечно.

"Той току що прекрати договора си с ЦСКА и е много близо до споразумение с Динамо (Букурещ). Преговорите с в напреднала фаза. Личната ми амбиция е да доведа Диего у дома, в Румъния, дори в Динамо. Защо? Защото изпитвам огромно уважение към хората в този клуб и особено към Корнел Дину и Баланеску. Мога да кажа, че е 99,99% сигурно, че Фабрини ще стане играч на Динамо", обяви Манеа късно снощи. За ЦСКА Фабрини изигра 11 мача - 6 в Лига Европа и 5 за първенство, но не успя да блесне особено с червения екип.

А с кои други свои футболисти може да се раздели българският клуб вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички