Чорбаджийски: Капитанската лента ми тежеше, искам да завършим преди Левски


Чорбаджийски: Капитанската лента ми тежеше, искам да завършим преди Левски
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1284 0

Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски бе избран за Играч №1 на 12-ия кръг в Първа лига. Той каза добри думи за наставника Нестор Ел Маестро и заяви, че се надява отборът да завърши преди Левски в класирането. 

"Не знам каква е тази размяна на реплики между босовете. Не съм чел кой какво е казал и кой какво е нападал. Бях видял във вестниците, че има конфликт между тях. Всеки един треньор би защитил своя отбор. Думите на нашия треньор са добър стимул за мен и Николай Бодуров. Има сработеност между нас, но трябва да работим още много. 

Една идея се поуспокоих при Нестор Ел Маестро. Работя върху малките елементи в играта. Говоря за липсата на концентрация, елементарните грешки и увереността”. Най-вероятно лентата на ЦСКА ми тежеше. Анализирал съм този въпрос, но подсъзнателно може би е повлияло, когато Бодуров взе капитанската лента. Когато си капитан на ЦСКА, имаш много повече отговорности. Сега не е да нямам, но от психологическо ниво може да ми е повлияло”, каза бранителят.

"Целта ни е да натрупаме самочувствие с поредица от победи. Като дойде време да играем мач с някой от челните тимове в класирането, то тогава ще подходим по-сериозно, ако сме в победна серия. Не сме правили разбор на Берое все още. Тези дни треньорите ще го направят. Доста пъти сме играли с тях и те са отборът, който е най-близо до първите три тима в класирането. Играят хубав футбол, а Мартин Камбуров е най-добрият нападател в България и очаквам труден мач. Надявам се да излезем с успех от срещата”, продължи защитникът.

ЕЛ МАЕСТРО ЛИЧНО НАБЛЮДАВА СЪПЕРНИЦИТЕ НА ЦСКА

"Подобрението в защита е плод на целия отбор, а не на индивидуалности. Тимът работи в положителна насока в дефанзивната игра и се надявам да бъдем ефективни и в атака. Не знам какво да очаквам от Първа лига. Футбол е и всичко може да се случи. Хубаво е, че тази година е по-оспорвано. Надявам се да завършим преди Левски", завърши Божидар Чорбаджийски.

В едно от редките си изяви собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев говори и за феновете на тима. Ето какво каза Ганчев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички