Четири двубоя поставят началото на 1/8-финалната фаза за Купата на България


Четири двубоя поставят началото на 1/8-финалната фаза за Купата на България
Снимка: БГНЕС

952 0

Първенството вече е в разгара си, а от днес дойде време и за 1/8-финалите за Купата на България, като в програмата са заложени 4 двубоя. В може би най-интересния - ЦСКА посреща от 18:00 часа Ботев (Враца). В същия част стартира и срещата между Дунав и Струмска Слава в Русе.  Преди тях от 15 часа Царско село домакинства на Ботев (Пловдив), от 17 часа Литекс посреща Локомотив (София).

След 3 поредни равенства ЦСКА отново трябва да покаже добра форма. Отборът е с разклатено самочувствие след неубедителните резултати в последно време, а сблъсъкът с Левски (2:2) доведе и до напрежение между треньора Стамен Белчев и част от играчите.

Армейците ще опитат да се върнат не само към победите, но и към разгромите на свой терен. Съперникът Ботев (Враца) е втори във Втора лига, а в последния кръг претърпя тежка загуба при гостуването си на дубъла на Лудогорец с 1:4. ЦСКА се изправя срещу разколебан, но амбициран опонент, срещу клуб с традиции в българския футбол, какъвто несъмнено е Ботев (Враца). Червените ще опитат да не повтарят грешките си от предходните мачове и да стигнат до убедителен успех.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички