"Червени" ултраси разпалили кървав бой в Сандански


"Червени" ултраси разпалили кървав бой в Сандански

2319 0

Фенове на ЦСКА са участвали в брутални сблъсъци в дискотека в Сандански преди мача на "червените“ срещу местния Вихрен (5:1), информира "Меридиан мач”. Мелето е станало около 2,30 часа, като главни действащи лица са били привържениците на "червените“ и охраната на популярен клуб в града.

Докато 37-годишният бодигард Антон Кочев излизал от дискотеката, внезапно бил ударен с метална палка в главата от привърженик на ЦСКА. Тогава охранителите и около 30 почерпени запалянковци на ЦСКА се сбили пред заведението.

На мястото е извикана и полиция. Антон Кочев е закаран в Спешен център, където му е била зашита главата, след което е разпитан в районното управление. Полицаите в града разтървали побеснелите фенове, а двама от тях са задържани. Това са Адриан Йорданов на 18 г. и Димитър Тодоров на 20 г. И двамата са от София. Те бяха изправени в съда за дело по Указа за дребно хулиганство.

Вече са разпитани двамата задържани и няколко органи на реда, запознати със случая. Антон Кочев, излизайки от съда, заяви следното: "При излизане от дискотеката получих една палка по главата и точка по въпроса. След това не знам какво е станало, защото аз бях в спешното отделение“.

Привържениците на ЦСКА пък сложиха качулки, за да се скрият от обективите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички