Братоубийствени войни разтърсиха ЦСКА


Братоубийствени войни разтърсиха ЦСКА
Снимка: Иван Йочев

7974 0

Агитката на ЦСКА се е разклатила здраво във финалната фаза на сезона. Недоволство от случващото се на "Армията" на част от големите фен-клубове в страната е предизвикало кърваво меле между ултраси, което е разтресло сериозно Сектор Г, пише "Меридиан мач".

Според запознати, във въпросния екшън, разиграл се в столичен офис, са пострадали привържениците на едно от емблематичните сдружения на "червената" агитка - "Торсида Пловдив", които са били "съветвани" от свои. Имало е бити момчета и от подразделенията на фенове на ЦСКА от Плевен и Кюстендил. Твърди се, че на боя са станали свидетели и хора от ръководството на клуба.

Дори феновете на Левски се заядоха за въпросния екшън, след като разпънаха транспарант по време на дербито във вторник, на който питаха къде са феновете на ЦСКА от Пловдив, Кюстендил и Плевен. По-рано пък в интернет се появи информация, че "Торсида Пловдив" повече няма да ходи на мачове на ЦСКА, пише изданието. А каква бе добрата новина за "червените" фенове, която излезе преди около седмица, вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички