Босът на ЦСКА: От Лудогорец разкарват чували с пари по отбори и съдии


Босът на ЦСКА: От Лудогорец разкарват чували с пари по отбори и съдии
Снимка: Оф. сайт на Литекс

5297 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев обвини конкурента на своя тим за титлата този сезон - Лудогорец, в подкупи и нечестна игра извън терена. Той твърди, че административният директор на разградчани Георги Караманджуков разнасял чанта с пари и подкупвал и съперниците на "орлите", и съдиите в мачовете.

"Никога не съм искал да бъда в Изпълкома повече от преди две години. Има там един Караманджуков ли, какъв е. Той се разкарва с чували с пари по отборите, по съдиите. Него питайте, аз с такива работи не се занимавам. От ЦСКА никой не се занимава с такива работи, предполагам и от Левски не се занимават. Щом им е хубаво на всички така да ги правят на глупаци, нека си обикаля. Той е богат човек този, ще ги разнася чувалите с парите", коментира Ганчев днес.

Той направи и любопитно сравнение между българския и европейския футбол.

"Какво общо имаме ние с Европа? Европа почва там, където свършва шкембе чорбата и семките. Тук има шкембе чорба и семки, нали?", заяви той.

Многозначно бе изказването на футболния бос и за крайния изход от битката за Купата на България. В полуфиналите на турнира "червените" спорят с Левски, като в първия мач загубиха с 0:2.

"Не знам къде ще отиде Купата, ще си поиграйкаме с Левски, пък ще видим", каза Ганчев, който избухна с още по-шокиращ коментар за титлата в България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички