Бодуров за Левски: И с 15-годишни да излезем срещу тях, пак ще ги е страх от нас


Бодуров за Левски: И с 15-годишни да излезем срещу тях, пак ще ги е страх от нас
Снимка: БГНЕС

3839 0

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров призна след разгрома над Верея в Първа лига, че отборът си е върнал увереността и агресията, които не показа срещу Левски за Купата, и сега има всички шансове да отстрани "сините".

Според опитния защитник "червените" ще изплашат съперника, дори и да излязат с 15-годишни титуляри.

"Най-важното е да сме колектив, да покажем нашата си игра, за да победим Левски. Като ги гледам, и с 15-годишни да излезем, мисля, че ще се страхуват от нас. То е ясно, че ще се страхуват, видя се и в последния мач, въпреки че не победихме", коментира той пред клубната телевизия.

"Липсваше ни агресия, само това ни провали срещу тях. Като качества сме по-добри от Левски", добави Бодуров.

Конкретно за мача с Верея, в който не взе участие, капитанът коментира: "Хубава победа за нас, имаше настроение в играта. Вкарахме нужни голове да се успокои отборът. Напълно заслужено надиграхме Верея. С оглед поседните два мача беше много важно да победиме. Надявам се тази победа да ни вдъхне самочувствие за следващия мач с Левски и да излезем крайни победители и там".

Запитан дали е готов като най-опитен в състава заедно със Станислав Манолев да поведе отбора към победа над Левски в сряда, той заяви:

"Винаги съм готов.Първият, който ще влезе в огъня, ако трябва, ще съм аз. Ако знам, че всички ще ме последват... Дори да не знам, ще вляза. Мисля, че ми имат доверие в отбора да ме следват, доказал съм се".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички