Бодуров няма да бъде помилван - конфликтът му е с ръководните кадри?

Николай Бодуров няма да се завърне в състава на ЦСКА, както се надяваха мнозина след раздялата с треньора Люпко Петрович, пише "Меридиан мач". Доскорошният капитан на "червените" продължава да не тренира с отбора и е отстранен до второ нареждане. Централният защитник не взе участие и във вчерашната тренировка на ЦСКА на базата в Панчарево, която бе водена от досегашните помощници на Петрович.

Очевидно конфликтът на национала не е бил със сръбския треньор, а с ръководството на клуба и той няма как да бъде потушен. Люпко старателно отбягваше непрекъснатите въпроси за Бодуров, като съветваше репортерите да се обърнат към шефовете на клуба.

Роналдо, Бейл... Бодуров е неутрализирал куп звездни голаджии

Един от най-добрите защитници на националния отбор на България – Николай Бодуров, стана изгнаник в ЦСКА, но въпреки това изглежда непоклати...

Драмата около 33-годишния футболист вероятно ще се разреши най-рано през зимата. Той има договор с ЦСКА до следващото лято, но може да бъде пуснат срещу символична сума, тъй като след няколко месеца Бодуров със сигурност ще си тръгне от "Армията". А къде в Първа лига има възможност да заиграе опитният футболист вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!