Бивш нападател на ЦСКА: Един отбор вече си е осигурил поне 12 точки в плейофите

Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев отправи сериозни думи към Лудогорец и начинът, по който според него разградчани действат в битката за титлата. Според него ЦСКА е единственият отбор, който действа само на терена.

"ЦСКА е единственият отбор, който иска да реши титлата и Купата на терена. Според мен има отбори, които решават тези неща извън терена. Това чувам от мои колеги, това наблюдавам аз. Чувам, че определени отбори предлагат пари, за да играят на 100% срещу ЦСКА”, сподели Сакалиев, а на въпрос, дали става дума за Лудогорец, отговори: „Да кажем да”.

От ЦСКА с планове за грандиозен празник

От ЦСКА обявиха, че готвят грандиозен празник за 5 май, когато е и срещата с Лудогорец. Тя ще се играе на Националния стадион по желание на "черв...

"В тази шестица едно 90% един отбор си е осигурил поне 12 точки. Мога да ти кажа предварително мачовете между Лудогорец и Верея, и Лудогорец и Ботев как ще свършат. С победа на Лудогорец всички мачове. Виждам нещо тенденциозно. На 90%. Не искам да влизам в подробности, но когато се случи това нещо, пак ме покани и ще ти го кажа. Това са предположения, мои предположения", допълни Сакалиев пред Diema Sport.

Още по темата

Горещи оферти

Please select answer!