Бивш ас на Литекс: Нямахме права - без да ни питат ни пратиха в ЦСКА на Ганчев


Бивш ас на Литекс: Нямахме права - без да ни питат ни пратиха в ЦСКА на Ганчев

3849 0

Бившият играч на Литекс и ЦСКА на Гриша Ганчев Петрус Бумал е един от футболистите, които нямат проблем да говорят за миналото и как целия отбор на Литекс се озова в новосформирания тим на Ганчев в столицата. Той неколкократно е говорил по темата, като дори е бил заплашван, а сега отново беше потърсен за коментар от изданието "footmercato".

"Литекс беше клуб с много добра структура - много по-добра от тази на останалите отбори в България. След 6 тежки месеца най-накрая се наложих, започнах да играя много и го правех добре. Гардът беше затънтен, но от футболна гледна точка всичко беше страхотно. Прекарах там 2 години и последва промяната с ЦСКА София", спомня си Бумал.

Исках да се махна, но президентът Гриша Ганчев не искаше да напускам. Той изведнъж стана собственик на ЦСКА и реши да прати целия състав на Литекс там - целия (смее се). Всички бяхме пратени в ЦСКА София без дори да ни питат или да дадем каквото и да е одобрение за това. Прекарах една година там. Когато ме пратиха в ЦСКА, имах само една година до края на договора си. Клубът имаше възможност да продължи контракта ми едностранно, но трябваше да изпрати документите до 31-и май. Ръководството изпусна датата. Казах си тогава само "какъв късмет, махам се от България", спомня си Бумал за случилото се преди около 2 години.

Самият халф разкри в няколко интервюта, че срещу него е действано по престъпен начин, като разкри още шокиращи подробности от престоя си в ЦСКА и, че е готов да съди Гриша Ганчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички