"Bild": Щутгарт атакува Недялков през лятото


"Bild": Щутгарт атакува Недялков през лятото

1668 0

Авторитетното немско издание "Билд" потвърди, че Щутгарт е хвърлил око на левия бек на ЦСКА Антон Недялков. Красимир Балъков оцени високо качествата на бранителя пред изданието.

"Антон е само на 23 години и разполага с универсални качества. Освен като краен бранител той може да играе и като централен защитник, както и с по-офанзивна роля по фланга. Има добър отскок, доста здрав е физически и е много бърз", описва го Балъков в броя на "Билд" от 23 март.

"Билд" съобщава, че е много възможно Щутгарт да опита да го привлече през лятото, без значение дали спечели промоция за Бундеслигата. Тимът е втори във Втора дивизия и търси алтернатива на единствения си ляв бек Емилиано Инсуа (екс-Ливърпул и Атлетико Мадрид).

С изказването си пред "Билд" пък Балъков до голяма степен сам потвърждава информацията, че съдейства за евентуален трансфер на Недялков в Германия.

Немското издание също така посочва и възходящата линия при Недялков.

"Откакто е в ЦСКА, той стигна до националния отбор, като вече записа 2 участия за него, а е повикан и за квалификацията с Холандия. Освен това Антон сложи и капитанската лента в последния официален мач на ЦСКА с Локо (Пловдив)", пишате германците.

Балъков помага на ЦСКА като консултант, а неговата фигура носи и позитивен имиджов ефект на "червените". Бившият треньор на Литекс, Черноморец и Кайзерслаутерн също така е имал пръст в преговорите за нападателя Рафаел Двамена през зимата, но играчът предпочете Цюрих пред българския тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички