Белчев призна: Има напрежение, няма как без него


Белчев призна: Има напрежение, няма как без него
Снимка: БГНЕС

924 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че има напрежение преди двубоя с Левски, но се опитва да убеди играчите, че предстои поредния мач. 

"Има напрежение, няма как без него. Аз се опитвам да втълпя на момчетата, че е мач като мач. Трябва да излезем спокойни и всеки да покаже най-доброто, за да излезем победители“, коментира пред Diema Sport.

"Няма какво да променяме. Мисля, че досега по начина, по който се представяме, играем добре. Смятам, че всеки от футболистите ще даде най-доброто и след мача ще празнуваме с феновете. Всяко едно дерби, когато отборът побеждава, е добре. Има много мачове до края. Влизаме във фазата на плейофите и всеки отбор може да загуби от всеки, ако не подходи сериозно. Ще е добре за клуба, за футболистите да постигнат една победа", заяви още Белчев.

"По начина, по който аз работя, се опитваме да държим по-трайно топката, да имаме повече търпение в разиграването, да използваме фланговете, когато е възможно. Да, и аз мисля, че имаме добро развитие в тази насока. За съжаление в дадени моменти липсата на концентрация и индивидуалните грешки ни костваха да имаме по-добри резултати, но това е част от играта. Просто е въпрос на момент".

"Не трябва да има разделение между българи и чужденци. Всички са футболисти на ЦСКА, всички са наши футболисти. Те трябва да работят само и единствено за развитието на клуба. В тази насока няма какво да коментираме повече. Езикови бариери? Езикът на футбола е само един – когато излезеш, или го можеш, или не. Всеки, независимо българин или чужденец, трябва да дава заявка да бъде включен в титулярния състав с действията си в тренировките през седмицата.“

"Трябват ни още малко резултати. Надявам се с времето да си извлечем нужните поуки. Надявам се не само срещу Лудогорец, а във всеки мач да изглеждаме добре".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички