Белчев отказа на ЦСКА, и дублирана заплата не го убеди да се върне


Белчев отказа на ЦСКА, и дублирана заплата не го убеди да се върне
Снимка: БГНЕС

2046 0

Треньорът на Арда Стамен Белчев е отказал изключително силна оферта от ЦСКА, твърди вестник "Тема Спорт". В продължение на няколко дни той упорито, но безуспешно е бил навиван от отговорните фактори на “Армията” да се завърне в клуба. Условията, които му предложили "червените", били повече от изкушаващи. 50-годишният Белчев е получил оферта за двойно по-висока заплата, отколкото е получавал в края на прединия си престой в клуба. Възнаграждението е било осезаемо по-голямо и от това, което в момента получава в Арда. Той обаче отказал и предпочел да продължи работата си в Кърджали.

За да успеят да го убедят, от ЦСКАса включили и допълнителен посредник в преговорите. Дори и това обаче не е имало желания ефект и той също не е успял да промени позицията на Белчев.

При положителен отговор от треьнора от "Българска армия" са били готови да компенсират Арда с двама свои футболисти, единият от които защитник, пише още изданието. А кой е обявеният за нов треньор на "червените" - Милош Крушчич, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички