Белчев обяви разковничето за ЦСКА по пътя към титлата


Белчев обяви разковничето за ЦСКА по пътя към титлата
Снимка: БГНЕС

1419 0

На специална пресконференция в Пресклуб „България” старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе награден за треньор на месец декември. В традиционната анкета на Пресклуба от гласувалите 20 спортни медии и редакции Белчев получи 8 гласа, със 7 остана наставникът на ВК Марица (Пловдив) Иван Петков, а 5 гласа получи личният треньор на Владимир Далаклиев Пламен Трънски.

„Благодаря на всички, които са гласували за мен. Това е голямо признание, първа награда е за мен и се надявам да не е последна”, заяви Белчев след награждаването и подчерта, че отборът на ЦСКА е готов за предстоящия първи мач от новия полусезон срещу Верея", заяви наставникът на "червените".

„Те са сериозен отбор, победиха и Левски, и Лудогорец, така че няма никакво подценяване от наша страна и очакваме много оспорван двубой. Надявам се да покажем 100 % от своите възможности и да спечелим”, каза Белчев и допълни, че Кирил Десподов и Станислав Манолев от понеделник тренират пълноценно с отбора и очаква да вземат участие в мача. Той уточни, че не знае за прeговори с полския вратар Гжегож Сандомиерски и с Александър Тонев, който напусна италианския Кротоне.

„Мисля, че първенството ще бъде много оспорвано и интересно. Борбата за титлата ще бъде между Лудогорец, ЦСКА и Левски. Ако покажем необходимото постоянство, мисля, че сме готови да станем шампиони”, заключи Белчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички