Белчев "настъпи" тарторите в ЦСКА - не го искат начело


Белчев "настъпи" тарторите в ЦСКА - не го искат начело
Снимка: БГНЕС

2458 0

В ЦСКА част от играчите са заформили заговор срещу треньора си Стамен Белчев. На това мнение са голяма част от феновете на тима, а причина за подозренията им са резултатите на "червените" в последно време.

ЦСКА се измъчи в мача срещу Ботев (Враца) за Купата на България, за да надделее в крайна сметка с 3:1. Преди това столичани наредиха три поредни равенства в първенството.

Феновете смятат, че треньорът е "изтървал" съблекалнята и опитните играчи са срещу него. Желанието им е той да бъде сменен, пише "24 часа".

Интервютата на Станислав Манолев и Кирил Десподов, които публично след края на дербито с Левски (2:2) си позволиха да коментират треньорските решения, според феновете говорят за бойкот от страна на някои от играчите.

Иначе ЦСКА започна подготовка за първия мач от второто завъртане в Първа лига, който е срещу Славия от 17,30 ч. на „Армията“ в събота. Всички футболисти в тима са здрави и на разположение на Стамен Белчев. На линия за Славия е и полузащитникът Кристиян Малинов, който изтърпя наказанието си за натрупани картони срещу Ботев (Враца).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички