Белчев е бесен заради червения картон за ЦСКА


Белчев е бесен заради червения картон за ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4297 0

Старши-треньорът на ЦСКА Стамен Белчев беше крайно разочарован от червения картон, който Джеферсон си изкара по време на дербито срещу Лудогорец. "Червените" загубиха битката в Разград, въпреки че водеха с 1:2 до 84'. Левият бранител на "армейците" пък е големият грешник, след като си изкара много глупав червен картон.

"Докато бяхме по равен брой играчи бяхме равностойни. Глупав червен картон за Жеферсон. Не мога да си обясня тази постъпка. Преди мача си говорехме, че такива мачове се печелят с разум", категоричен беше Белчев. 

"Не успяхме да се справим със ситуациите след картона. Яд ме е, защото бяхме готови да спечелим или поне да не загубим този мач. Все още не са свършили двубоите.

В плейофите всеки може да загуби от всеки, така че ако ние направим добра серия до края, ще станем шампиони. Ако бяхме търсили повече футбола, щяхме да стоим по-добре на терена през първото полувреме. Играта на Каранга не спореше и беше изнервен и можеше да си изкара втори. Влизаме в период с мачове през три дни, но това е положението”, каза Белчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички