Белчев: Страшно сме разочаровани, разочаровахме и феновете


Белчев: Страшно сме разочаровани, разочаровахме и феновете

1541 0

"Страшно сме разочаровани", призна треньорът на ЦСКА Стамен Белчев преди гостуването на Ботев Пловдив. Той обаче посочи, че отборът ще даде всичко най-добро от себе си, за да завърши сезона по най-добрия начин.

Ботев (Пловдив) - ЦСКА стартира в неделя от 20,15 часа.

"Направихме си изводите. За съжаление, всички сме страшно разочаровани. Разочаровахме и феновете, които имаха големи очаквания към нас, за което всички съжаляваме. Но трява да гледаме напред и оставащите мачове до края да ги изиграем по най-добрия начин", коментира Белчев.

"Преди и след всеки мач говорим с момчетата, че в клуб като ЦСКА се признават единствено и само победите. Играе само и единствено за победи, всичко друго остава настрани и остава провал. Говорихме си и за предстоящите мачове до края. Също така имаме и юбилей. Всеки един от тях трябва да покаже най-доброто от себе си и да завършим добре сезона", каза още той.

Треньорът на "червените" заяви, че Каранга и Енрике отпадат за гостуването, както и вероятно Барт и Манолев. Тяхното състояние ще се прецени след направените тестове.

"Ботев е един от добрите отбори в групата. Отбор, който играе футбол. Като домакини са много силни. Това въобще не ме притеснява, просто трябва да излезем и да покажем истинските ни възможности и да спечелим мача. Очаквам да има настроение в играта ни и лекотата, която по-рано показвахме и радвахме феновете", допълни Белчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички