Белчев: Победите са хубаво нещо, чакаме още нови

Старши-треньорът на ЦСКА Стамен Белчев остана доволен от старта на подготовката на "Червените", които спечелиха първи трофей през лятото. Тимът му записа две победи и даде подобаващ старт на подготовката.

"Победите са хубаво нещо. Доволен съм от първия мач, но има какво да се желае. Отчитам етапа, в който се намираме. Все пак това е първа контрола. Имаше желание и старание, но трябва да подобрим много детайли, за да станем отбора, който ни се иска”, заяви Белчев, който коментира и изявите на новото попълнение Енрике.

ЦСКА почна ударно в Австрия

ЦСКА спечели блиц турнира за купата "Щубай" ден преди жребия за първия квалификационен кръг за Лига Европа. Възпитаниците на Стамен Белчев спечел...

"Добро попълнение за ЦСКА, тепърва ще показва по-добри игри. Имаше проблясъци, но на моменти не беше добре. Все пак той е на 3-4 тренировки, нека бъдем търпеливи. Скоро ще покаже какво може, и че заслужава да носи екипа на ЦСКА.

“Утре към отбора се присъединяват Манолев. Чакаме и Кулма, който имаше проблем с полетите. Във вторник идва Арсенио, чакаме и още нови”, каза още Белчев.

“Доволен съм от желанието и старанието, от играта има какво да се желае. Второто полувреме не бе това, което ми се искаше. Още по-убедителни трябва да сме в дадени моменти. В сряда очаквам полезна контрола със Зенит, това е гранд в Русия. Очаквам да покажем добро лице и да търсим постоянство в играта. Засега нямаме проблеми с контузени”, завърши специалистът.

Още по темата

Please select answer!